O nas

Dušo in gonilo podjetja predstavlja vrhunski poznavalec kovinske dejavnosti in oblikovanja Marijan Ojsteršek, dolgoletni ustvarjalec izdelkov v bivšem proizvodnem podjetju Aurea Celje in kreativni direktor podjetja Heledis.

Njegove zamisli in izdelki (oznake, odlikovanja, plakete, medalje,  pokali) krasijo vrsto generacij športnikov, vojakov, policistov, carinikov in gasilcev, tako slovenskih kakor tudi tujih. Oznake (značke) pri promocijskih aktivnostih športnikov so bile praktično posredovane športnikom po celem svetu. Posebej dragocena so priznanja in pohvale za oblikovanje in izdelavo znakov, odlikovanj, nožev in sabelj izdelanih za slovensko vojsko. Tako je brigadir Janez J. Švajncer v knjigi Znaki slovenske vojske izrazil posebno priznanje njegovemu  izjemnemu smislu za oblikovanje in veliko poznavanje vojaške simbolike, s čimer je bila bistveno obogatena podoba znakov nove slovenske vojske in njenih pripadnikov.

Oblikovalske ideje so se skozi bogato več kot 30 letno obdobje udejanjale od zamisli do izvedbe skozi podrobno proučevanje materialov, izdelavo orodij in sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki z vseh področij (modelarji, rezbarji, arhitekti, graverji).

Naše prednosti so: dolgoletne izkušnje, tradicija in velika prepoznavnost.

Vizija:

Naša vizija je nadaljevati dosedanje uspešno dolgoletno ustvarjanje na področju oblikovanja, ustvarjanja in proizvodnje vrhunsko estetsko dodelanih proizvodov iz različnih ekološko sprejemljivih materialov (papir, les, bombaž, usnje, barvne kovine, plemenite kovine, steklo in kristalno steklo). Naš namen je postati najboljši tovrstni izdelovalec v regiji in širše.

Poslanstvo:

Naše osnovno poslanstvo je spremeniti sanje, želje in zahteve naših strank v čim bolj estetske in učinkovite izdelke in pri tem uporabljati predvsem naravne, ekološko sprejemljive materiale. V izdelke želimo vgraditi simboliko, umetnost in strast.

Slogan: Mi poskrbimo, da vaše drzne ideje postanejo vrhunski izdelki!

Iz preprostih naravnih materialov in drznih zamisli oblikujemo in ustvarjamo čudovite izdelke, polne strasti, zmagoslavja in ponosa. Naši izdelki krasijo prsa nabolj pogumnih, najboljših in najbolj prepoznavnih. Naši izdelki odražajo  vsebino, kakovost in izjemen dizajn. V realnost spremenimo drzne zamisli, sanje in želje naših strank, da dobijo pravo podobo in vrednost.